Mitt liv på pränt!

Att blogga är nog inte riktigt min grej.. Det händer massa saker i mitt liv hela tiden, men det är ytterst sällan jag tar mig tid till att delge mina upplevelser i det här forumet. Tänkte ändå att en lite uppdatering kunde vara på sin plats, även om den egentliga anledningen till inlägget snarare är att jag har gravt tråkigt.
 
Sitter för tillfället med en elak förkylning som smög sig på, helt utan förvarning, nu när den värsta spexhysterin är över. Spexet, ja.. Den produktionen har verkligen upptagit all min vakna tid de senaste veckorna och nu sitter man här rastlös och lite ensam. Till saken hör att vi har två föreställningar kvar (onsdag och torsdag, köp biljett vettja!), men det känns ändå som att spänningarna släppt i och med premiären. Föreställningen var jätterolig att göra och jag tror att vi på premiärkvällen verkligen presterade vårt yttersta, även om jag tror att det finns mer att ge under de kommande showerna. Premiären kröntes av en helvild efterfest som höll på ända in på söndagsmorgonen.. Tror jag kom innanför dörren vid klockan sex eller så...och här sitter man och undrar varför man är förkyld! Måste ta tag i skolan nu när spexrepen ebbat ut.. Har läst ett ganska stort stycke i Koranen idag och insett att jag faktiskt redan ligger en bra bit efter.. Men det är bara att kämpa på, brukar lösa sig. Islam kanske inte är världens mest upphetsande religion, men det finns många intressanta paralleller till judendom och kristendom som man kan roa sig med. Dagens Korancitat får nog ändå bli: "Kvinnorna hava ock samma rättigheter emot männen som männen emot dem, så som tillbörligt är; dock äga mannen företräde framför kvinnorna". Det liksom börjar fint och nästan modernt jämställt, men knorren på slutet lämnar inga tvivel!

Nu ska jag äta lite rester från igår och invänta Jonas. Vi ska repa lite inför lördag då vi ska spela på utbytesstudenternas avslutningsmiddag. Det blir säkert en trevlig tillställning!

Hej så länge!

RSS 2.0